Denne veka blei det dermed desse ingrediensane som blei ovnsbakt (til to personar):
- 400 g torskefilet
- 1 gulrot
- 1/2 raud paprika
- 2-3 stilkar vårløk
- 1/2 gulløk
- 1/2 fenikkel
- 50 g spinat
- 8 cherrytomatar
- Sitronsaft
- Olivenolje
- Dill
Gjer klar 4 kvadratiske bitar aluminiumsfolie. Skjær opp alle grønsakene i omlag like store bitar. Skjær fisken i terningar og fordel den utover folibitane, eg hadde fire fileter, så det var lett å fordele likt. Krydre med salt og pepper. Legg så over grønsakene, og skvis over litt sitronsaft. Fordel så over ca 1 ss olivenolje.
Avslutt med å strø litt dill over. Pakk så aluminiumsfolien saman, som ein konvolutt, og steik det heile i omlag 15 minutt på 200 grader.
Medan fiskepakken er i ovnen lagar du dillsausen, og ryddar kjøkkenet :)
Dillsaus:
1 dl crème fraîche
sitronsaft
salt og pepper
finhakka dill
Eg serverte det i dag med ris, men også her er jo muligheitane mange!
Smakte godt gjorde det i alle fall, og så er det jo veldig kjapt å lage, og serdeles lite oppvask.
Vinn, vinn og vinn :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar