Du treng dette til 2 personar:
- 150 g bacon
- 250 g kantareller
- 1 liten sjalottløk
- 1 kvitløksfedd
- litt hakka frisk timian
- 200 g pasta
- 100 g chèvre
- 1 dl lett crème frâiche
- 1 dl av pastavatnet
- 0,5 dl grovhakka bladpersille
- salt og pepar
- Rens kantarellen. Del stor sopp i mindre bitar. Skrell og finhakk løk og kvitløk.
- Steik kantarellen i smør til mesteparten av væska har fordampa. Tilsett løk, kvitløk og timian mot slutten av steiketida. Krydre med salt og pepar.
- Steik bacon
- Kok pastaen i salta vatn etter anvisning på pakken og la den renne av seg.
- Smuldre osten i grove bitar over kantarellene. Tilsett crème frâiche og pastavatn og la det koke saman.
- Vend inn pastaen slik at den vert dekka med saus. Dryss over persille, og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar