Registrer stats

fredag 20. mars 2015

Byttekveld

Eg rydda litt i garderoben min for ei tid tilbake, og konkluderte då med at no var det på høg tid med ein byttekveld. Me har snakka om det fleire gangar i jentegjengen, men aldri komt så langt at me har gjennomført. Eg inviterte på relativt kort varsel, så det passa ikkje for så mange, men det vart veldig kjekt likevel!


Me trykte i oss litt frukt, makroner, grønsaker med dipp og te, medan me fekk mast ein heil del. Deretter var det tid for byttefest.


Ingen av oss hadde vore på det før, så me visste ikkje heilt korleis me skulle angripe det. Eit alternativ var å kaste alt i ein haug, men me fant ut at det var greit å gå gjennom ein og ein person sin haug. Det gjekk veldig bra, og det var berre eit par gangar det var fleire som var interressert, og også då løyste det seg veldig fint.


Det var både klær, sko, smykker o.l., væsker, sjal, hårprodukter og sminke o.l. å velje mellom, så her var det noko for alle!



Alle fekk seg eit par ting dei var svært nøgd med, så eg konkluderer med at kvelden var ein suksess! Me fant ut at dette var lurt å arrangere ein gang kvart år - så det er planen no :) Lenge leve gjennbruk! :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar