I den anledning kommer oppskriften på enkelt og kjapt tilbehør til grillmat. I dag lagde jeg koteletter, tomat, løk, squash og potetsalat. Deilig!
Kok opp poteter og egg, jeg brukte 4 poteter og 2 egg, noe som kanskje var litt i overkant til oss to. Skjer opp sjarlottløk og vårløk. Del så opp potetene og eggene og bland alt sammen.
Lag en dressing av majones, dionsennep, litt eplecidereddik, salt og pepper. Bland dressingen med resten.
Samtidig som potene og eggene er på kok, deler du opp tomat og løk i båter. Ha de over i aluminiumsfolie, og hell over olje/smør. Krydre godt, og legg det på grillen. Jo lengre det får ligge på grillen, jo bedre.
Krydre kjøttet og få det også på grillen. Før du til slutt skjerer squash i biter, krydre de med salt og pepper og legger de på grillen på et grillspyd.
Mmmm, såg nammenam ut :-)
SvarSlett