Registrer stats

tirsdag 19. januar 2016

Valgets kval fortsetter

I dag er det sofa som okkuerer hjernen. Sofaen me har fra før er gigantisk, og blir alt for stor for TV-kroken i stua oppe, den skal derfor stå i kjellertua. Me treng då ein liten og nett sofa til TV-kroken, som kan være maks 2400 cm brei, då det er så brei veggen er.. Det viste seg å ikkje være dødslett på budsjett - kven skulle trudd?

Eg har imidlertid greid å eliminere meg ned til 2 alternativer, og i dag i kaffibesøk sa vår snille Bestemor-Karina at ho gjerne ville spandere på oss ein av dei i innlyttningspresang!!

Begge sofaene er på salg på Trademax. Den til venstre er egentlig min favoritt, den er også 1000,- billigere! Den heiter Enjoy, og Trademax har mellom annet dette å skrive om den:

"Enjoy er trukket i stoff som oppfyller EU standard krav og er godkjent av lysekthet, pilling og slitasje. Stoffet inneholder ingen giftstoffer eller farlige kjemikalier. Trekket til rygg- og sitteputene er avtagbare som gjør at sofaen er lett å vedlikeholde og holde rent."



Det står ikkje noko om det EU-greine om den andre, og då vert eg umiddelbart bekymra for at den har ett "dårligere" stoff...

Fordelen med sofaen til høgre, som for øvrig heiter, Crazy, er at den serien kjem med mykje tilbehør. Det vil sei at me kan få puff med oppbevaring i samme stoff for eksempel... Eventuelt eit salongbord som dette:

Eg lurer sånn på korleis det blir til slutt dette huset... Satsar på det blir bra uansett kva beslutningar me tar på alle dei tusen valga.. :)

Forøvrig så var det kjempekjekt på besøk hjå Oldemor, og for ein nydelig dag det har vore!

   

 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar