Til 2 personar treng du:
- 400 g laks
- Tagliatelle
- 2 dl melk/fløte
- 50 g ost
- Smør
- Paprika- og rødløksdipp
- Avokoadokrem
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken og steik laksen. Steik laksen nesten heilt gjennom på skinnsida, før du snur den med andre sida ned. Du ser på høgsida når du nærmar deg gjennomsteikt laks. Etter at du har snudd laksen er det snakk om eit par minutt før den er ferdig, hold varmen høg slik at du får ei sprø og god steikeskorpe på "oppsida" av laksen.
Medan tagliatellen koker og laksen steiker, lagar du sausen. Hell dippen i panna og varm opp. Tilsett melk og/eller fløte og kok opp. Smak deg fram på kor mykje dipp du ønsker. La det koke i nokre minuttar før du tilsetter osten.
La sausen småkoke medan du lagar avokadokremen.
Vend pastaen inn i sausen, fjern skinnet på laksen og server! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar